Kurs španskog jezika

GB E-learning

U našoj školi možete pohađati opšti kurs španskog jezika. Kursevi su prilagođeni uzrastu i nivou znanja polaznika i podeljeni su u sledeće katgorije: A1, A2, B1, B2, C1. Naši polaznici su deca od 4 do 6 godina, osnovci, srednjoškolci kao i odrasli. Osim regularnih kurseva, nudimo i pomoć u nastavi školarcima kako bi što bolje savladali školosko gradivo i ovladali jezikom na najbolji mogući način. Takođe, mogući su i časovi konverzacijskog španskog.

Individualni i intenzivni kursevi

Pored grupnih časova postoji i mogućnost indiviualne nastave. Isto tako, možete se odlučiti da li ćete nastavu pohađati online ili u prostorijama naše škole. Nudimo i mogućnost intenzivnih kurseva koji bi bili prilagođeni Vašem vremenu i potrebama. U tom slučaju tempo rada bi se odredio u dogovoru sa profesorom posle utrvrđivanja nivoa znanja. Materijali i gradivo su prilagođeni tako da pripremamo polaznike za sticanje DELE sertifikata i materijali koje koristimo su prilagođeni gradivu ispitivačkog centra Servantes. Ukoliko želite da studirate na španskom jeziku ili Vas čeka posao na španskom govornom području, sigurno je da će Vam jedan ovakav sertifikat biti potreban. Takođe i u ovom slučaju moguće je oprediliti se za intenzivnu pripremu ukoliko Vam je serftifikat potreban što pre.

Isto tako, ukoliko ste zaljubljenik u španski jezik i kulturu i želite da na najbolji način iskusite putovanja u zemlje gde se govori španski, sigurno Vam možemo pomoći u tome. Prevaziđite jezičku barijeru i naučite ovaj divni jezik osunčane zemlje toroeadora, dobrih vina, maslina i paelje!

E-learning

Spanish - Test za određivanje nivoa znanja

start test

30

Molimo Vas, odgovorite na pitanje.

Imate ukupno tačnih odgovora

Vaš nivo znanja je:

Kontaktirajte nas

Pišite nam