Kurs srpskog jezika

GB E-learning

U “GB” školi možete učiti ili unaprediti znanje srpskog jezika putem onlajn časova koji će biti prilagođeni Vašem vremenu, potrebama i nivou znanja. Polaznici ovih kurseva mogu biti predškolci, osnovci, srednjoškolci kao i odrasli. Zastupljeni su svi nivoi, od najnižih do najviših. Koristimo kvalitetne udžbenike i programe za učenje srpskog kao stranog jezika. Naši predavači su izvorni govornici srpskog sa odličnim znanjem engleskog jezika, koji bi u slučaju apsolutnih početnika bio prvobitni jezik komunikacije.

Regularni i intenzivni kursevi

Nudimo i mogućnost fleksibilnog rasporeda tako da biste bili u mogućnosti da u dogovoru sa našim profesorima birate termine koji Vam najviše odgovaraju. Časovi su u trajanju od 60 ili 90 minuta i broj časova sedmično se može prilagoditi Vašem vremenu i potrebama, u zavisnosti da li želite regularan ili intenzivan kurs. Što se regularnog kursa tiče, obično se radi dva do tri puta sedmično, dok je broj časova kod intenzivnog kursa veći i taj broj se određuje u dogovoru polaznika i profesora.

Prvi čas koji je besplatan ima za cilj upoznavanje polaznika i učenika, dogovor oko dalje nastave i određivanje nivoa znanja polaznika. Naučite ili ne zaboravite srpski jezik! Tu smo za Vas!

E-learning

Serbian - Test za određivanje nivoa znanja

start test

30

Molimo Vas, odgovorite na pitanje.

Imate ukupno tačnih odgovora

Vaš nivo znanja je:

Kontaktirajte nas

Pišite nam