Međunarodni ispiti

GB International Exams

Želite da studirate u inostranstvu? Čeka Vas posao u nekoj stranoj zemilji? Jedna od stavki koja će Vam sigurno biti potrebna jeste međunardno priznati jezički sertifikat. U našoj školi nudimo mogućnost pripreme za sticanje međunardno priznatih sertifikata za englesko, nemačko i špansko govorno područje. Ovakvi sertifikati će Vam služiti širom sveta kao dokaz nivoa Vašeg znanja stranog jezika i doprineće Vašem profesionalnom i akademskom razvoju.

Regularni kursevi jezika koji su prilagođeni zahtevima međunardnih ispitnih centara omugućiće Vam temeljnu pripremu za jezik koji Vam je potreban. Kursevi su dvosemetralni u trajanju od 8 meseci. Pored regularnih, nudimo i opcije intenzivne pripreme koja bi bila usklađena sa Vašim vremenom i potrebama.

Što se engleskog jezika tiče, jedan od najpoznatijih je svakako Cambridge English sertifikat. U njega spadaju FCE (First Certificate in English) koji predstavlja standard kada je u pitanju studiranje ili posao u stranoj zemlji. Zatim CAE (C1 Advanced) i CPE (C2 Proficiency) koji predstavlaju sertifikate višeg nivoa znanja. Takođe, tu su i Business English Certificate (BEC) i Business English Certificate Vantage (BEC Vantage). Pored Cambridge sertifikata, pripremamo polaznike i za sticanje TOEFL I ESOL sertifikata.

U nemačkom su to Goethe, TELC i OSD, dok u španskom pripreme vršimo za sticanje DELE diploma. Ukoliko Vam je potreban nekih od ovih sertifikata, budite slobodni da nas kontaktirate.

Pišite nam