Kurs engleskog jezika

GB | English

U “GB” školi možete pohađati kurs opšteg engleskog jezika prilagođen Vašem uzrastu i nivou znanja. Kurs za odrasle je podeljen u sledeće nivoe: A1, A2, B1, B2, C1, C2 što znači da su zastupljeni svi nivoi, od najnižih do najviših. Naši polaznici su deca od 4 do 6 godina, osnovci, srednjoškolci kao i odrasli. Radi se po najnovijim Oxford i Macmillan programima i grupe su prilagođene uzrastu i nivou znanja polaznika. “GB” škola Vam nudi mogućnost i grupnih i individualnih časova kao i online nastave i tradicionalne nastave u prostorijama “GB” škole.

Specijalni kursevi i pripreme za međunarodne ispite

Pored regularnih dvosemestralnih kurseva, zastupljeni su i intenzivni kursevi koji se mogu organizovati u skladu sa Vašim vremenom i potrebama. Godinama unazad uspešno pripremamo studente za sticanje Cambridge (FCE, CAE, CPE), TOEFL i ESOL sertifikata kao i studente za polaganje prijemnih ispita. Pored toga, ukoliko su Vam potrebnih časovi konverzacijskog engleskog ili biznis engleskog, “GB” škola je tu za Vas. Pomoć u nastavi osnovcima i srednjoškolcima je još jedan način na koji “GB” škola sarađuje sa svojim klijentima.

Ono što je jako bitno i što je već dugi niz godina tradicija ove škole jeste da je za decu bez jednog ili oba roditelja kurs engleskog jezika besplatan.

GB | English

English - Test za određivanje nivoa znanja

start test

30

Molimo Vas, odgovorite na pitanje.

Imate ukupno tačnih odgovora

Vaš nivo znanja je:

Kontaktirajte nas

Pišite nam